Juliette Damen

Juliëtte Damen was de eerste zangeres van Theatergroep Mooi Weer en tot 2010 in de theatergroep actief.
Ze heeft met een totaal van 6 seizoenen en 4 verschillende voorstellingen enorm bijgedragen aan het fundament en het succes van de theatergroep.
Juliëtte is een zangeres die zich in veel genres thuis voelt. Ze is van huis uit klassiek geschoold en als zodanig werkzaam in verschillende projecten en ensembles. Ook treedt zij veel op in theatrale sfeer.
Juliëtte dirigeert diverse koren en is als vakleerkracht muziek verbonden aan een basisschool.

Marjolein de Buijzer

Marjolein de Buijzer is in het muziek- en theatervak actief onder de naam 'Rondom de planken'.
Voor Theatergroep Mooi Weer schreef zij (achter de planken) mee aan het scenario van de voorstelling 'Op het terras', de voorstelling die ze (voor de planken) ook regisseerde, evenals 'de familie Doorsnee'.
Op de planken staat zij samen met Aukje Kerkhof als Die Supertolle Slager Schwestern in luidbejubelde acts op grote podia. Geen Oktoberfest kan om dit duo heen. In de nabije toekomst werkt ze met Theatergroep Mooi Weer aan de totstandkoming van 'Een zolder vol herinnering' en 'Het theater van de nostalgie'.

Wilbert Friederichs

Wilbert Friederichs schrijft teksten voor theater en kleinkunst. Voor Theatergroep Mooi Weer heeft hij de scenario's voor de voorstellingen 'Waar blijft de tijd' en 'de familie Doorsnee' geschreven.
Wilbert staat zelf als zanger en instrumentalist op de planken met zijn gezelschappen Mezzo Macho, een a-capellakwartet, en kleinkunsttrio Klater. De laatste jaren legt hij zich toe op het schrijven van scenario's voor muziektheater, vaak in samenwerking met componist Jetse Bremer.
Tevens geeft hij workshops en cursussen Plezierdichten en Muzikaliteit van het woord.