Klant op het terras

Op het terras

Muziek klinkt op het zonnige terras van Café Mooi Weer, in de zwoele atmosfeer van een zomerse namiddag. Rustig, landerig bijna, totdat Vivi ten tonele verschijnt. Een wervelend schouwspel ontspint zich, waarvan u getuige bent als u plaats neemt 'Op het terras'.
Behalve mede-terrasbezoekers spelen nostalgische zomerliedjes en een spannende kruiswoordpuzzel de hoofdrol in dit warmbloedige zomerspektakel.

Plaats een optie Op het terras Lees meer over Op het terras
Muis in huis

Aan de keukentafel

Neemt u met ons plaats 'Aan de Keukentafel' en geniet van de 'liedjes van toen'. Want aan deze tafel wordt natuurlijk vooral muziek geserveerd!
Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma's.
We spelen bovendien een levendige 'goeie ouwe tijd quiz' om een mooie prijs!

Plaats een optie Aan de keukentafel Lees meer over Aan de keukentafel
Grootvaders klok

Waar blijft de tijd

Als mevrouw Van Rhenen de oude klok van haar opa wil laten repareren in de winkel van meneer Verhoeven blijkt het daar nog 1954 te zijn. Hoe kan dat en vooral: hoe kom je daar weer uit?
Was het leven indertijd trouwens niet veel aangenamer dan nu? De hoofdpersonen steggelen daarover in een programma vol bekende en minder bekende liedjes van toen.

Plaats een optie Waar blijft de tijd Lees meer over Waar blijft de tijd
Een zolder vol herinnering

Een zolder vol herinnering

De interessante levensloop van een oudere dame wordt op verrassende wijze onthuld, aan de hand van vondsten op haar zolder. Was haar verleden wel zo traditioneel als het leek? De zolder ontsluiert een mysterieus leven, met een hoog gehalte aan avontuur.
De prachtige liedjes en geestige scènes zorgen voor een grote herkenbaarheid.

Plaats een optie Een zolder vol herinnering Lees meer over Een zolder vol herinnering