De spelers van Theatergroep Mooi Weer
Camiel Verhoeven

Camiel Verhoeven is de leider van de groep. Hij studeerde piano aan het conservatorium in Arnhem. Speelde tijdens zijn studie met het Gelders Orkest. Hij zong in het close- harmonykwartet De Dinky Boys, dat zowel in theaters als voor televisie optrad. Camiel werkte mee aan enkele CD-opnamen en heeft de afgelopen jaren als componist diverse tv-producties van muziek voorzien. Als pianist was hij in het seniorencircuit actief in Theatergroep 'Pommodoro', voordat hij zelf de Theatergroep Mooi Weer oprichtte.

Irene van der Aart

Irene van der Aart werkt als cabaretière, actrice, zangeres en presentatrice. Ze studeerde aan de toneelschool van Antwerpen, speelde met Paulien Cornelisse in het cabaretduo ROTS en haalde de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu speelt zij in kleine theaters het avondvullende soloprogramma 'De Boer Op'. In oktober 2012 verscheen haar boek met dezelfde titel. Ook speelt ze jeugdvoorstellingen in theatergezelschap Ziezus en maakt deel uit van de improvisatie-cabaretgroep ImProActief..

Aukje Kerkhof

Aukje Kerkhof maakt muziektheateracts, waaronder Familietrio de Tivolies (jaren 50), Die Supertolle Schlager Schwestern (Duitse Schlagers), en It Takes Two (Nederlandstalig). Ook op het gebied van jodelen weet zij van de hoed en de rand in de persoon van Gretchen Affenhitze. Ook is zij werkzaam als theaterdocente en acteert en zingt zij in samenwerking met diverse opdrachtgevers.

Willeke Heijstee

Willeke Heijstee is de winnares van de finale van het televisie programma Una Voce Particolare 2007 met Ernst Daniel Smit. Zij is een klassiek geschoolde zangeres, maar heeft zich over de jaren vele zangstijlen eigen gemaakt waarbij musical één van haar favorieten is. Zij treedt op als solist bij koren en orkesten. In oktober 2010 trad zij op als solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ere-concert voor de componist Sondheim met het Metropole Orkest in Vredenburg Utrecht. Dit programma werd live op de radio uitgezonden.

Gerlant de Boer

Gerlant de Boer speelde in musicals en trad op als soliste bij verschillende orkesten. Tijdens haar studie zang/muziektheater aan het Rotterdamse conservatorium kreeg zij o.a. les van Gerrie van der Klei en Willem Nijholt. Ze houdt zich ook veel bezig met het docentschap aan diverse jeugdtheaterscholen, het dirigeren van koren en het geven van privé zanglessen.